HTML

Valós Kilométer Blog

Az autód kilométeróráját visszatekerték? Átvertek az autóvásárlásnál vagy te vertél át valakit? Roncsot vettél egy megkímélt helyett? Itt a helyed! Te is tehetsz az ellen, hogy ezután ne így legyen! Avagy hogyan vásároljunk használt autót valós kilométerrel?

Valós RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Elindult a valoskilometer.hu oldal

2011.08.30. 20:11 Valós Kilométer

A honlap célja a gépjárművek kilométeróra-visszatekerésének csökkentése egy egyszerűen kezelhető online szervizkönyv használatával. A járműtörténetet érintő bejegyzéseken kívül lehetőség van az megvásárolandó autó fenntartási költségeinek kiszámolására és összehasonlítására is.

Miért tekernek?

Trükkös eladók az autók kilométerórájának visszatekerésével befolyásolják a jármű elhasználódottságáról kapott képet, így egy sokat használt autót akár megkíméltnek is eladhatnak. Elvileg sok minden más jel is utal a jármű használatára (kormány, fékpedál, gumik, kapcsolók), de mivel ezek filléres kiadások a jármű vételárát tekintve, ezeket kicserélik (a km órát visszatekerik) és máris 10-20-30%-al többet ér az autó. 

Szolgáltatások

  • szervizkönyv
  • kalkulátor
  • alvázszám dekóder
  • adásvételi szerződés generálás
  • statisztikák 

Valós kilométer szervizkönyv

 

Ha véleményed van, vagy lenne ötleted a Valós Kilométer oldal bővítésével kapcsolatban, kérlek, oszd meg velem!

A blogbejegyzés folytatása a www.valoskilometer.hu-n

Szólj hozzá!

Címkék: rendszám autó kalkulátor alvázszám szervizkönyv fenntartási

A bejegyzés trackback címe:

https://valoskilometer.blog.hu/api/trackback/id/tr193191437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása