HTML

Valós Kilométer Blog

Az autód kilométeróráját visszatekerték? Átvertek az autóvásárlásnál vagy te vertél át valakit? Roncsot vettél egy megkímélt helyett? Itt a helyed! Te is tehetsz az ellen, hogy ezután ne így legyen! Avagy hogyan vásároljunk használt autót valós kilométerrel?

Valós RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Járműkeresés mobil eszközökről

2011.10.02. 06:45 Valós Kilométer

 

Már elérhető a Valós Kilométer mobiltelefonokra kidolgozott internetes kereső oldala a http://www.valoskilometer.hu/m oldalon, amelynek köszönhetően elérhetővé válik egy egyszerűbb (reklámmentes, fő- és oldalmenü nélküli) kereső felület.

Az oldalt egyre többen használják mobil eszközökről (iPhone, iPad, iPod, SonyEricsson Xperia X8), ezért az alvázszám és rendszám alapján történő keresést kibővítettük, így a járműkeresés szolgáltatás elérhető mobil eszközökre optimalizált felületen is. Ezáltal a jármű vétel előtti ellenőrzése gyorsabb és egyszerűbb lett. Az alvázszám dekóder most már az 1998-as vagy az előtti Honda, Opel, BMW, Audi, Toyota, Alfa, Citroen, Fiat, Ford járművekre is használható, de folyamatos bővítés alatt áll.

A blogbejegyzés folytatása a www.valoskilometer.hu-n

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valoskilometer.blog.hu/api/trackback/id/tr783271271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása