HTML

Valós Kilométer Blog

Az autód kilométeróráját visszatekerték? Átvertek az autóvásárlásnál vagy te vertél át valakit? Roncsot vettél egy megkímélt helyett? Itt a helyed! Te is tehetsz az ellen, hogy ezután ne így legyen! Avagy hogyan vásároljunk használt autót valós kilométerrel?

Valós RSS

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Ingyenes online szervizkönyv

2014.01.07. 19:36 Valós Kilométer

2014.01.01-től az eddigi tagi funkciók ingyenesen elérhetőek a felhasználók számára is (adásvételi, publikus oldal, statisztika, bővített kalkuláció). A módosítások részleteiről lentebb olvashatsz.

Elérhető új extrák

Adásvételi szerződés generálása: Időnként szükség lehet arra, hogy a szervizkönyv vagy az adásvételi szerződés kinyomtatható állapotban is rendelkezésre álljon. Az adásvételi szerződésben a korábban megadott adatokat automatikusan kitöltjük (név, gyártmány, típus, alvázszám, rendszám, km óra állása), így eladáskor "csak" egy aláírás szükséges.

Publikus elérés: Másokkal is megosztaná adatait? Tagja online közösségeknek? Korábban is publikálta adatait (Totalcar-Népitélet vagy a CarStyling)? Több közösségi oldal foglalkozik autótuninggal vagy az adott autó típus megbizhatóságával. Ilyenkor jól jóhet, hogy az autó adatait csak egy helyen kell karbantartani, amit az összes oldalon megoszthatunk egy publikus hivatkozás megadásával. A megosztott járműadatok például ilyenek is lehetnek: Mitsubishi ColtHonda Civic

Statisztikák: Mennyit költött eddig autójára? A téli vagy a nyári időszak a költségesebb? Mennyit megy évente? Januárban vagy júniusban utazik többet? A jármű adatainál megadott bejegyzések alapján többféle statisztikát készítünk, amivel pontosítható a költségek és a futásteljesítmény elemzése a felhasználók számára.

Kalkulációk összehasonlítása: Az autóköltség kalkulátorban elvégzett eddigi számítások mostantól részletesen összehasonlíthatóak. A jobb oldali alsó példában a hitellel és hitel nélküli kalkulációk láthatók.

Továbbra is várom visszajelzéseiteket. Iratkozzatok fel az RSS feed-re, hogy ne maradjatok le az újdonságokról!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valoskilometer.blog.hu/api/trackback/id/tr955745089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kispapp 2014.10.13. 07:21:54

Kedves Valoskilometer.hu

Érdeklődni szeretnék hogy az oldal megszünt-e vagy csak átmenetileg nem elérhető?

Üdv
Gábor

József Greksa 2022.07.19. 18:59:44

T. valós km. megszünt ez az oldal? Nem lehet belépni!!! üdv.
süti beállítások módosítása